SMP će tradicionalno, i uz vašu pomoć, još jednom odabrati najbolji srpski metal album iz prethodne godine! Na listi je 18 bendova i albuma, a svog favorita možete podržati glasanjem ispod.

Glasanje će biti otvoreno do 31. januara u ponoć, kada ćemo, na osnovu vaših glasova, proglasiti najbolji bend i njihovo prošlogodišnje izdanje.

Takođe, i SMP će u internom glasanju dati svoj sud na istu temu, te ćemo imati i pobednika prema mišljenju redakcije našeg portala.

Bendovi i izdanja za koje možete glasati:

Analizator – Čovečanstveno sranje – recenzija
BegUsToStop – Overdose Reality – recenzija
Centurion – Centurion – recenzija
Consecration – Plava laguna – recenzija
Dave Van Detta – A Revelation Retold – recenzija
Dead Frog – Burning Bridges – recenzija
Hemmoterapia – Metastaza – recenzija
Hetera – Front to Back – recenzija
Ognjena Kočija – Pod hrastom – recenzija
R.O.C.K. – R.O.C.K. – recenzija
Strahor – Koledo – recenzija
Suffering’s The Price – Misanthropic Manifest – recenzija
Svartgren – Divlja vatra – recenzija
Svarun – Divide Ut Regnes – recenzija
The Trigger – The Time of Miracles – recenzija
Twisted Tales – Bringer of Woe – recenzija
Vizant – Nebo orlova – recenzija
Zloslut – Sahar – recenzija

Pravila

Pravila su ista kao i prethodnih godina – Glasati je moguće za jedan bend i album sa liste. Svako kršenje i zloupotreba ankete na način da se kreiraju lažni glasovi putem sumnjivih metoda biće sankcionisani, i bend kog koga se to primeti, biće diskvalifikovan bez upozorenja.

Sasvim je dozvoljeno da bendovi pozovu svoje fanove putem društvenih mreža da ih podrže u ovom glasanju. Nije zabranjeno ni sponzorisanje postova na društvenim mrežama ni bilo koja druga vrsta marketinga sa istim ciljem, odnosno, sve metode u tom pravcu su u skladu sa pravilima. Mišljenja smo da je uloženi trud za osvajanje vrha ove ankete, ma koliko delovala nebitno, pokazatelj i koliko su sami bendovi posvećeni onome što rade – sve je to vanjska slika koja govori o ozbiljnosti i aktivnostima samog benda. SMP je već duže vreme praktično jedini srpski (isključivo) metal portal koji se bavi domaćom scenom, te je titula najboljeg nešto što bi našim metal bendovima trebala koliko-toliko da znači.

Svim bendovima želimo puno sreće u glasanju – neka najbolji pobedi!


A N K E T A

[poll id=“7″]

Komentari