smp300
Glavni i odgovorni urednik:
Nebojša Lakić

Diplomirani novinar, muzičar, grafički i web dizajner. U sfere žurnalistike i, uslovno rečeno, muzičkog novinarstva, ušao je krajem devedesetih, radom na sajtu BL-Metal.org, iz kojeg se Srpski Metal Portal vremenom i razvio. Iskustvo je stekao višegodišnjim radom u beogradskim Rock Express i Metal Express magazinima, najtiražnijim glasilima te vrste na ex-YU teritoriji. Takođe, radio je i kao urednik izdanja kragujevačkog Butcherian Vibe magazina, te za razne mainstream medije. Svirao u brojnim srpskim metal bendovima, među kojima su najbitniji Interfector i Heaven Rain. Pored SMP-a, uređuje i food blog Burgermania.rs.

Zamenik glavnog i odgovornog urednika:
Darko Živković

Višegodišnji fanzinaš, promoter, muzičar, DJ i radio voditelj. Godinama radio kao urednik emisije Teorija Haosa na radijima Kikinda i VK. Saradnik lokalnih nedeljnika i portala. Vokal u groove metal bendu Downstroy, vodi i stranicu o zanatskom pivu Pilencetestiracraft.

Redakcija i saradnici:
Slobodan Trifunović, Sava Karadžić, Branislava Brandić Živković, Adam Drvenica, Anja Perović, Oliver Dejanović, Danilo Nikodinovski, Toma Paunović, Ana Paštrović

Kontakt:
info@serbian-metal.org

© 2003-2024. Srpski Metal Portal. Sva prava zadržana.
Reprodukovanje materijala (tekstovi, fotografije, video snimci) sa ovih stranica moguće je jedino uz prethodno odobrenje SMP-a. Izuzetak su novinari koji mogu koristiti izvode i citate u svojim tekstovima uz obavezno navođenje imena i web adrese izvora.