Generalna pitanja vezano za oglašavanje na SMP-u: info@serbian-metal.org

Posetili ste Srpski Metal Portal, i dobili želju da Vašu aktivnost putem reklamnih banera i tekstova predstavite na našim stranicama? Vlasnik ste ili promoter muzičkog kluba, prodavnice instrumenata, izdavačke kuće, koncertne agencije, CD shopa, merchandise shopa, tattoo studija, alkoholnih ili bezalkoholnih pića, distribucije muzičkih izdanja, knjiga… iz bilo kog dela Srbije, Republike Srpske, Crne Gore ili regiona? Na pravom ste mestu!

Srpski Metal Portal najveća je baza informacija sa domaće metal i rock muzičke scene, prati sva dešavanja sa iste, kroz aktuelne vesti, recenzije, intervjue, koncertne izveštaje, kolumne itd. Online smo od 2003. godine, i naši dugogodišnji partneri, saradnici i više stotina hiljada posetilaca su garancija da će se Vaša reklama pronaći na pravom mestu.

Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, pa Vas pozivamo da nam se javite, kako bismo se dogovorili oko potencijalne saradnje, koja će, verujemo, biti veoma lako ostvarena i na Vaše, i na naše zadovoljstvo. Na svaku ponudu 100% odgovaramo.

Način oglašavanja na Srpskom Metal Portalu:

  • Generalno sponzorstvo na godišnjem nivou (reklame na svim stranicama)
  • Sponzorstvo na godišnjem nivou (reklame na svim stranicama)
  • Animirani i statični baneri (flash, gif, jpg);
  • Promotivni tekstovi (vesti, najave…);
  • Sponzorisane podstranice ili članci (organizovani odlasci na koncerte, najave…);