Bebac spada u veterane srpske scene. Prvom polovinom dvehiljaditih nastupao je i snimao sa bendovima/projektima Analni Karakater, Malkuth, Sarcomman i Pathological Splatter. Nakon toga se odselio u Novi Zeland gde je posle više godina muzičke stagnacije pokrenuo internacionalni brutal death metal projekat Power Concept. Sa pomenutim sastavom gde je na poziciji pevača do sada je objavio dva EP izdanja (prvi, drugi).

Tri najbolja srpska metal izdanja i zašto?

Introitus – Skies of the Unholy Departed (CCP, 1996.)

Imao sam 15 godina kada sam čuo ovaj snimak prvi put. Prvi black metal CD koji sam kupio i koji sam slušao dan i noć dok nisam naučio sve tekstove. Svakih par nedelja ga poslušam i uvek me vrati u tu davnu 1996. Ako se ne varam, ovo je bio prvi black metal bend iz Srbije koji je izdao svoj prvenac za neku stranu etiketu, odnosno austrijski CCP Records. Logo, omot, zvuk gitare, tekstovi… Sve na mestu.

Maroth – Krst u plamenu (Awaken, 2003.)recenzija

Kultno izdanje koje obeležava jedno poglavlje mog života. Sirovo, besno i neponovljivo. Remek delo iskrenog underground black metala.

Sacramental Blood – Inception of Ceremony (Walk, 2006.)recenzija

Ovaj snimak pogađa u meso. Imali smo par svirki zajedno dok je Analni Karakter peglao i nekako sam se saživeo sa pesmama sa ovog snimka i gledajući ih uživo gomilu puta. Moram priznati da je ovo nešto najbrutalnije i najkvalitetnije sa naših prostora što se tiče ovog žanra. Jednom prilikom sam čak i bio pozvan da budem session vokal za svirku u Bugarskoj, ali nisam bio vokalno podmazan i spreman za takav podvig.

Komentari