Bebac je čovek s kojim nema šale što se tiče brutalnog metala, to već svi znamo, i sada ostaje samo da vidimo kako će izgledati full length album koji je (nadamo se) sledeći korak za ovo ime.

Power Concept je ime koje je već predstavljeno na našim stranicama. Branislav Belošević Bebac (Analni Karakter, Malkuth, Sarcomman, Pathological Splatter) pre nekog vremena otišao je na Novi Zeland, ali iza sebe nije ostavio ljubav za ekstremnim zvukom, te se po drugi put javlja sa ovim projektom. Power Concept pod svojom zastavom ovog puta okuplja članove iz Nemačke, Mađarske i Australije, no Branislav je i dalje očigledno na čelu cele priče i Inhuman Compatible EP predstavlja nastavak onoga što je započeto na prethodnom, Anthropocentricity.

Kao i na prethodniku, Inhuman Compatible tretira brutalni death metal zvuk pretežno američke škole, dakle, sve je kao što smo rekli i na samom početku. U samo 8,5 minuta spakovane su tri pesme i kratak intro, što će reći vremena za gubljenje nema – trepnite i propustićete možda neku surovu promenu kojima nas ova četvorka zasipa sve vreme trajanja izdanja! Takođe je sama produkcija a i omot u postavkama koje odgovaraju kanonima podžanra u kojem se Power Concept nalazi, što će reći proizvod apsolutno zaokružen sa svih strana.

Kao i na prethodniku, Inhuman Compatible tretira brutalni death metal zvuk pretežno američke škole

Zaista ne znam kojem bih od dva izdanja ovog benda dao prednost, to je ta svirka i mogu slobodno reći da se bend sasvim sigurno kreće svojim od starta zacrtanim putem. Bebac je čovek s kojim nema šale što se tiče brutalnog metala, to već svi znamo, i sada ostaje samo da vidimo kako će izgledati full length album koji je (nadamo se) sledeći korak za ovo ime. Mogu slobodno da kažem da bi Power Concept mogao da debituje sa istim na etiketi tipa Unique Leader, jer nije nimalo slabiji ni po jednom parametru od bendova koje oni izdaju.

Power Concept – Inhuman Compatible spisak pesama:

1. Question Universe (Intro)
2. Inhuman Compatible
3. Hiveminded
4. Swift Splatter

Komentari