Album dark gothic projekta Tamerlan – Luciferian, najbolje je srpsko izdanje po izboru naših čitalaca, dok je izbor redakcije SMP-a „pao“ na prog metalce Asymmetry i njihov album Fragility!

Kada je reč o anketi koja je u proteklih 15 dana realizovana na SMP-u, Tamerlan je osvojio 508 glasova, na drugom mestu nalazi se gothic/sympho metal sastav Evolucija i album Igra počinje sa 441 glas, a na trećem Phrenia i njihov album Million Miles sa osvojenih 183 glasa. Kompletnu listu pogledajte ispod.

SMP anketa glasanje

U anketi je, u periodu od 15. januara do 1. februara glasalo ukupno 2.245 ljudi. U izboru za najbolje SMP izdanje 2016. godine nalazio se 21 bend i prateći album.

Redakcijsko glasanje

Pored glasova naših čitalaca, od prošle godine SMP je uveo i interni, redakcijski izbor za album godine. Ove godine, najviše nam se svideo album progressive metal ekipe Asymmetry, Fragility. Pregled ocena redakcijskog glasanja pogledajte ispod.

SMP glasanje 2016 - redakcija

Čestitamo pobedničkim bendovima, a ovom prilikom SMP redakcija se zahvaljuje svima koji su učestvovali u još jednom izboru za SMP izdanje godine! \m/

Komentari