The Evil One - Murder Roll at the Lovers Lane

[SMP018] The Evil One – Murder Roll at the Lovers Lane

D O W N L O A D
(Mp3@320kbps, 112 MB)

Spisak pesama:

1. Murder Roll At The Lovers Lane
2. Daddy’s Girl Is A Slut
3. Intravenous Booze Abuse
4. Old School Metal God
5. Smack Whore
6. Vomit But Drink Again
7. Golden Shower Girl
8. MILF And Her Incestuous Daughter
9. Seven Gates of Hell (Venom cover)

Postava:

Dickhead Alcohol Injector (R.I.P. 2016) – vokal, bas gitara
Milfator Sickfuck Infernator – gitara (2005-2016)
Asstyrant Hairybeast Devastator – bubanj (2005-2016)

Kontakt:

 

Heavy/thrash metal sastav The Evil One osnovan je 2005. godine u Kragujevcu od strane trojice lokalnih metal manijaka koji su se potpisivali kao Dickhead Alcohol Injector, Asstyrant Hairybeast Devastator i Milfator Sickfuck Infernator. Kako kaže zvanična biografija, glavna ideja iza cele priče bila je – da nema nikakve ideje, već da sve bude spontano i haotično do samog kraja. „Nismo želeli da širimo nikakvo sranje niti idiotske poruke, već jednostavno, hteli smo da sviramo muziku koju volimo“, jasan je stav benda.

The Evil One je zamišljen kao tribute bend legendarnom Venomu , ali su vremenom osmišljene prve autorske numere i rezultat je bio demo pod nazivom Watch Me Rape Your Girlfriend iz 2013. godine, te tri godine kasnije i prvi full length – Murder Roll at the Lovers Lane.

Ubrzo nakon završetka poslova na albumu, pevač i basista benda Dickhead Alcohol Injector (Luka Krstić) poginuo je u saobraćajnoj nesreći te je ostatak ekipe odlučio da bend prestane sa radom.

„Luka je bio istinski prijatelj, otelotvorenje rokenrola. Veoma će nam nedostajati. R.I.P. Luka“, naveli su tada iz benda.

Pomenuti album zbog nesrećnih okolnosti nije zvanično objavljen, ali se godinu dana kasnije rodila ideja da se isti izbaci posredstvom SMP Music online etikete koja deluje u sastavu SMP-a, kako bi se materijal, ali i uspomena na Luku i The Evil One, sačuvali od zaborava.

Pored autorskih numera, na albumu se nalazi i obrada Venom klasika “Seven Gates of Hell”, po čijoj pesmi su The Evil One i nosili ime. U bendu su svirali članovi kragujevačkih sastava Triumfall, Emetica i Forever Storm.

Luka Krstić

Komentari