Novosadski heavy/power metal veterani Tornado bacili su se u potragu za gitaristom i bubnjarem, te tako još jednom oživeli uspomenu na sopstveni sastav, koji, izuzev povremenih postova na zvaničnoj Facebook stranici, nije uradio ništa konkretno još od debi albuma i par njegovih reizdanja tokom prve polovine dvehiljaditih.

Naime, kako su za SMP rekli članovi Tornada, sastav traži „prave, dobre ljude koji znaju da sviraju instrumente i imaju određena znanja o muzici i životu“.

„Bubnjar i gitarista iz Beograda i okoline koji žele da nam se pridruže kao članovi benda, da nam pošalju svoje snimke muzičke prezentacije (mp3 fajl ili YouTube link) za razmatranje, i neke osnovne informacije o sebi. Muzičar treba da ima minimum 20 godina. Srećno svima“, navodi se u oglasu koji nam je dostavljen.

Podsetimo, Tornado je tokom poslednjih godina u par navrata najavio rad na albumu nasledniku debitantskog Triumph of the King (Angular Records / Rock Express Records), a poslednja takva vest objavljena je u avgustu 2013. godine, kada je sastav obelodanio da je snimljeno 11 od planiranih 12 pesama za novi album.

“Stvari idu dobro, 11 pesama je urađeno, sastavljamo 12. pesmu za finale. Biće to uglavnom klasični heavy metal zvuk. Naravno, biće tu jedna posebna pesma za Japan po starom dobrom običaju, dok će jedna pesma biti posvećena čoveku čije ime se nalazi na nazivu ulice u svakom gradu u Srbiji”, naveli su rada iz benda.

Ako ste zainteresovani da se oprobate kao član jednog od vodećih srpskih power heavy metal sastava dvehiljaditih, evo prilike, pa kontaktirajte bend putem Facebook stranice ili e-mail adrese tornadohard@yahoo.com.

(SMP)

Komentari