Beogradski bendovi Nemesis i Jenner, te novosadska kantautorka Nađa, nastupiće 26. novembra u SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

Ženska death metal petorka Nemesis nedavno je izbacila spot za pesmu „The Scales of Fate“ kojom najavljuju drugi album. Debi album The War is On objavila je izdavačka kuća Grom Records, a album je naišao na odlične reakcije domaće i strane publike.

Heavy/thrash metal sastav Jenner u čijim redovima su takođe samo pripadnice lepšeg pola, iza sebe ima album To Live is to Suffer (INFERNO Records, 2017), te aktuelni EP The Test of Time (INFERNO Records, 2020). Česte promene u postavi usporile su rad, ali prema najavama iz benda, okupljena je nova ekipa koja će premijerno da nastupi na ovom koncertu. Takođe, sastav je u procesu pisanja pesama za novi album.

Što se Nađe tiče, reč je o žanrovski dosta drugačijoj priči. Iza nje su dva EP-a i dva singla, te više nastupa u Beogradu, Novom Sadu i regionu.

„Multimedijalni talenat prenela je na ilustraciju i dizajn kojim stavlja jak pečat na svoj vizuelni identitet. Njena muzika može da se čuje na BandCamp stranici vnadja.bandcamp.com„, navodi se u saopštenju.

Početak koncerta zakazan je za 19 sati, a cena ulaznice iznosi 500 dinara i moći će da se kupi na dan koncerta, na biletarnici Fabrike.

Koncert će biti održan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

(SMP)

Komentari