Promocija albuma A Pill Hard to Swallow beogradskog sastava Quasarborn, koja je odložena prošle godine na početku pandemije, biće održana 1. jula u klubu Drugstore ispod Pančevačkog mosta.

„Žanrovski, Quasarborn je delom ukorenjen u thrash metal zvuku, ali pritom prošaran uplivima iz drugih metal i rock stilova. Iako bend postoji relativno kratko, može se pohvaliti mnogobrojnim koncertima, turnejom po Srbiji sa bendom Remedy, nastupom na Exit festivalu, pa i evropskom turnejom u okviru koje su nastupali u Nemačkoj, Češkoj, Sloveniji, Holandiji…“, navodi se u saopštenju.

Na binu će to veče i ženski melodic death metal sastav Nemesis, koji je počeo kao Arch Enemy tribute, ali se vrlo brzo okrenuo isključivo autorskom radu. Devojke će ovom prilikom promovisati debi album The War is On, objavljen nešto ranije za Grom Records.

Kao specijalni gosti, najavljen je kragujevački stoner/grunge/desert rock trio Larska, specifičan po tome što svoju muziku izvode na dve bas gitare i bubnjevima.

Karte za ovaj koncert se mogu naći u pretprodaji u pabu Tom Bombadil (Skenderbegova 53b, iza Prve beogradske gimnazije), a biće dostupne i na ulazu.

Quasarborn koncert

(SMP)

Komentari