Pančevački black metal sastav All My Sins objaviće tokom februara izdanje Plamen i Led za underground etiketu The Alliance of Casus Belli Musica & Beverina.

Reč je o svojevrsnom EP-u u digipack CD formatu na kojem će se naći tri pesme – dve obrade i jedna autorska bonus numera: „Ogledalo lune“ (Luna obrada), „Daleko od juga“ (Old Wainds obrada) i „Where the Wild Winds Blow 2020“.

All My Sins - Plamen i LedPlamen i Led, kako ističu iz benda, dva su iskonska simbola koja su podjednako zastupljena i razumljiva na svim slovenskim jezicima, odnosno južnoslovenska transliteracija koja dosledno odražava dualnost i unutrašnju suštinu predstavljenu na ovom zapisu.

– Pesma „Ogledalo lune“ je naša interpretacija slovenskog ludila originalno realizovanog od strane jugoslovenskog dark-art sastava Luna na albumu Nestvarne stvari iz 1984. Druga pesma je naše viđenje sveta polarnih eklipsi i šamanskih vizija ruskog Severa, Old Wainds, i njihova „На север от Юга“ sa albuma Scalding Coldness, snimljenog 2005. godine, koju smo prepevali na naš jezik. Na kraju, tu je i nova verzija pesme „Where the Wild Winds Blow“ sa drugog All My Sins demo snimka iz 2004., koja se ovde nalazi kao specijalni bonus – pojasnio je lider sastava, V.

Materijal je trajanja oko 20 minuta, a semplovi će moći da se čuju uskoro.

Podsetimo, poslednje studijsko izdanje benda, album Pra Sila / Vukov totem iz 2018. je po oceni mnogih jedno od najboljih na srpskoj metal sceni generalno gledano, a album je, između ostalog, izabran za SMP izdanje godine 2018. po mišljenju redakcije SMP-a.

(SMP)

Komentari