Domaći sastavi Sacramental Blood i Terrörhammer kompletirali su line-up predstojećeg BelgraDeath festivala, koji će biti održan 20. marta u klubu Božidarac u Beogradu.

Podsetimo, ranije su potvrđeni nastupi bendova Maim (Švedska), Incineration (Grčka), Cryogenic Implosion (Ukrajina) i Nadimač (Srbija).

Sacramental Blood su dobro poznata death metal mašinerija koja trenutno radi na relaciji Srbija / Mađarska / BiH. Zbog turbulencija u postavi, neko vreme nisu nastupali, a poslednji put kada ih je naša publika mogla videti je bilo u Novom Sadu ispred čuvenih Cannibal Corpse.

Terrörhammer su necro thrash/black metal ekipa iz Pančeva koja takođe uživa visoku poziciju na underground sceni.

Oba benda aktivna su u inostranstvu, pa će tako, pored nastupa na BelgraDeath festu, Sacramental Blood u društvu već pomenutog sastava Maim obići i nekoliko evropskih zemalja. Ispod možete pogledati tačne datume.

Sacramental Blood i Maim turneja

Sa druge strane, Terrörhammer su potvrdili nastup na festivalu Metal Over Russia u julu 2020. godine sa bendovima Moonspell, Solstafir, Alcest, Myrkur i drugim. Kako kažu, 2020. biće godina koncertnih nastupa Terrörhammera.

Za više informacija o BelgraDeath festivalu festivalu, prodaji karata i slično pratite zvanični Facebook Event.

Preuzmi online izdanje Angelmeat zinea

Pored bendovskih aktivnosti, pomenućemo ovde i da je lider Sacramental Blooda i jedan od organizatora BelgraDeath festa Milan Dobrosavljević nedavno realizovao novi broj svog online fanzina Angelmeat u kojem možete čitati o bendovima Septicflesh, Krisiun, Nocturnus AD, Batushka…

Magazin možete besplatno preuzeti u PDF formatu sa ovog linka.

(SMP)

Komentari