Premijerni nastup poljskog black metal sastava Mgła u Beogradu, o čemu smo već pisali, i zvanično je rasprodat!

Potvrđeno je to od strane organizatora koncerta, agencije MM Concerts. Podsetimo, nastup je zakazan za 18. septembar u maloj sali Doma omladine Beograda, a sa Mgłom će da nastupe još dva poljska sastava, Martwa Aura i Dagorath.

Ovakva situacija nije česta kada je reč o metal koncertima u Srbiji. Jedini koncert koji je u relativno skorijem periodu bio rasprodat kada je reč o Beogradu jeste nastup bendova Sólstafir, Myrkur i Árstíðir u istom prostoru, održan u decembru 2017. godine.

Ipak, za sve one koji nisu uspeli da kupe ulaznicu na vreme, dobre vesti su da organizatori rade na potencijalnom prebacivanju koncerta u veći prostor, a što je objavljeno i na zvaničnom FB eventu!

„Koncert je trenutno rasprodat! Ukoliko uspemo da obezbedimo veći prostor (trenutno smo u procesu dogovora) prodaja ulaznica će se nastaviti. Blagovremeno ćemo postaviti zvanično obaveštenje!“, naveli su iz MM Concerts. (UPDATE: Koncert je ipak prebačen u veći prostor, više informacija OVDE).

Mgla Beograd Zagreb

Situacija je ista i u susednoj Hrvatskoj gde su iz agencije Subsonic Events saopštili da je koncert rasprodat, ali i naglasili da se događaj neće prebacivati u veći prostor. Inače, koncert u hrvatskoj prestonici biće održan 6. septembra u Klubu Močvara, gde će Mgłu podržati i zemljaci Martwa Aura, te Above Aurora.

(SMP)

Komentari