Koncert black metal sastava Mgła zakazan za 18. septembar u Beogradu ipak će biti prebačen u veći prostor, što će obradovati sve one koji nisu stigli da nabave ulaznicu za premijerni nastup Poljaka u srpskoj prestonici!

Povezano: Mgła koncerti u Beogradu i Zagrebu i zvanično rasprodati!

Kako je upravo potvrđeno od strane organizatora, agencije MM Concerts, događaj se prebacuje iz male u veliku salu Doma omladine Beograda.

„Nakon uspešnih pregovora, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je koncert prebačen u veći prostor (sala Amerikana u Domu omladine), tako da od srede 21. avgusta ulaznice po ceni od 1.800 din ponovo možete kupiti putem Ticketvision i Gigstic prodajne mreže“, saopštili su organizatori, i dodali da svi zainteresovani za ovaj događaj požure sa nabavkom karata, jer daljeg prebacivanja koncerta neće biti. Takođe, treba pomenuti i da je većina koncerata ovog benda u regionu rasprodata na skoro svim zakazanim lokacijama, što je iznenadilo kako organizatore, tako i publiku koja nije navikla na „sold-out“ metal koncerte na ovim prostorima.

Podsetimo, sa Mgłom u Beogradu nastupiće još dva poljska benda, Martwa Aura i Dagorath.

(SMP)

Komentari