Bendovi Sacramental Blood i Autopsy Night nastupiće kao specijalni gosti na koncertu legendarnih death metalaca Cannibal Corpse, koji će biti održan 11. juna u Hali 6 Novosadskog sajma u tom gradu.

Domaći death metal veterani Sacramental Blood do sada su delili binu sa mnogim stranim i domaćim imenima, a iza sebe imaju dva demo snimka, dva split izdanja kao i zvaničan studijski album objavljen 2016. godine, Ternion Demonarchy.

Publici će se takođe predstaviti i Autopsy Night, brutal death metal bend iz Rusije koji aktivno radi još od 1996. godine i vrlo je cenjeno ime na tamošnjoj ekstremnoj sceni. Bend je objavio nekoliko demo i EP izdanja, ali i tri zvanična studijska albuma od kojih je poslednji izašao 2018. godine – Anatomical Integrity Dissolution. Ove godine nastupiće i na MetalDays festivalu u Sloveniji.

Karte su u prodaji preko Ticketvision i Gigstix prodajnih mreža po ceni 2.400 dinara. Na dan koncerta, cena karte biće 2.800 dinara. Specijalne štampane oldschool ulaznice biće dostupne isključivo u šopovima Mungos i Felix.

(SMP)

Komentari