Speed metalci Evil Invaders nastupiće 15. jula na Explosive bini Exit festivala, te su tim povodom pozvali srpske fanove da dođu i da ih podrže!

Biće to premijerni nastup belgijskog sastava u Srbiji, koji iza sebe ima dva studijska albuma, od kojih je aktuelni Feed Me Violence objavljen prošle godine za Napalm Records.

Tokom karijere koja traje od 2007. godine, Evil Invaders su imali četiri evropske turneje sa bendovima Destruction, Majesty, Skull Fist i Lost Society), dva turneje u Japanu, kao i nastupe na festivalima kao što su Graspop, Pukkelpop i Out&Loud.

Vodimo vas na Exit festival!

SMP će, u saradnji sa organizatorima, realizovati nagradnu igru u okviru koje ćemo podeliti jedan komplet ulaznica za ovogodišnji Exit festival!

Za razliku od ranijih akcija u kojima smo delili karte za brojne koncerte, ovoga puta pravila će biti nešto drugačija – svi mailovi koji DANAS, u periodu od 20:00 do 21:00, pristignu na našu adresu info@serbian-metal.org, ući će u izbor za osvajanje karte, a koji će biti realizovan 22. juna prema nasumičnom odabiru putem sajta Random.org.

Vaš mail sa naslovom “Hoću na Exit” treba da sadrži ime, prezime i broj telefona. Mailovi koji pristignu pre ili posle naznačenog vremena neće biti uzeti u obzir.

Srećno svima! \m/

(SMP)

Komentari