Kao što je poznato, kultni nemački heavy metal veterani Grave Digger nastupiće 15. jula na Exit festivalu u Novom Sadu. Bend je jedan od najstarijih aktivnih HM bendova oformljen daleke 1980. godine. Do sada su uknjižili 18 albuma, a novi album The Living Dead, objaviće Napalm Records 14. septembra.

Frontmen benda Chris Boltendahl izjavio je za Get Ready to Rock! šta ga inspiriše da piše novu muziku.

– Kao što svi dobro znate, mi heavy metal sviramo godinama i svaki član benda je predobar muzičar, tako da na kraju, mi jednostavno sviramo muziku koju volimo i uz koju smo odrastali. Tokom godina smo razvili sopstveni stil i to je ono što je najbitnije imati. Kada mi ljudi kažu da ličimo na ovaj ili onaj bend, ja im kažem da mi zvučimo kao Grave Digger, hvala lepo – uz smeh završava Chris.

Specijalno čitaocima našeg portala i fanovima širom regiona Chris je lično uputio poziv da pogledaju njihov nastup na Exit festivalu.

Exit će biti održan od 12-15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Više informacija o ulaznicama, smeštaju i ostalim stvarima čitajte na zvaničnom sajtu Exit festa, dok najsvežije informacije o Explosive bini možete da pratite na Facebooku.

Vodimo vas na Exit festival!

SMP će, u saradnji sa organizatorima, realizovati nagradnu igru u okviru koje ćemo podeliti jedan komplet ulaznica za ovogodišnji Exit festival!

Za razliku od ranijih akcija u kojima smo delili karte za brojne koncerte, ovoga puta pravila će biti nešto drugačija – svi mailovi koji DANAS, u periodu od 20:00 do 21:00, pristignu na našu adresu info@serbian-metal.org, ući će u izbor za osvajanje karte, a koji će biti realizovan 22. juna prema nasumičnom odabiru putem sajta Random.org.

Vaš mail sa naslovom „Hoću na Exit“ treba da sadrži ime, prezime i broj telefona. Mailovi koji pristignu pre ili posle naznačenog vremena neće biti uzeti u obzir.

Sličnu akciju organizovaćemo ponovo tokom narednih nekoliko dana, te će i ti mejlovi takođe da uđu u ovaj izbor.

Srećno svima! \m/

(SMP)

Komentari