Dr. Living Dead!, jedan od najaktuelnijih mladih thrash/crossover/hardcore bendova, nastupiće na Exitu prvog dana, u četvrtak, 12. jula. Šveđani postoje od 2007. godine i do sada su izbacili četiri albuma od kojih je aktuelni Cosmic Conqueror objavio Century Media Records prošle godine.

U karijeri su do sada svirali sa bendovima poput Slayer i Evile, a turneju su imali sa najvećim uzorima Suicidal Tendencies.

Koliko je ova ekipa pod maskama simpatična, dokazuje i pozdravni video koji su snimili specijalno za naše fanove i progovorili na srpskom jeziku!

Vodimo vas na Exit festival!

SMP će, u saradnji sa organizatorima, realizovati nagradnu igru u okviru koje ćemo podeliti jedan komplet ulaznica za ovogodišnji Exit festival!

Za razliku od ranijih akcija u kojima smo delili karte za brojne koncerte, ovoga puta pravila će biti nešto drugačija – svi mailovi koji DANAS, u periodu od 20:00 do 21:00, pristignu na našu adresu info@serbian-metal.org, ući će u izbor za osvajanje karte, a koji će biti realizovan 22. juna prema nasumičnom odabiru putem sajta Random.org.

Vaš mail sa naslovom “Hoću na Exit” treba da sadrži ime, prezime i broj telefona. Mailovi koji pristignu pre ili posle naznačenog vremena neće biti uzeti u obzir.

Sličnu akciju organizovaćemo ponovo tokom narednih nekoliko dana, te će i ti mailovi takođe da uđu u ovaj izbor.

Srećno svima! \m/

(SMP)

Komentari