Poljski groove/death metalci Decapitated nastupiće 11. novembra u klubu Firchie ThinkTank Studio u Novom Sadu! Specijalni gosti na koncertu biće bendovi Hatesphere i Thy Disease, plus još dva sastava čija će imena biti objavljena naknadno.

Decapitated u Srbiju stiže u okviru promocije albuma Anticult. Sastav je na sceni već više od 20 godina i nije ga potrebno preterano predstavljati. Bend je imao poprilično tešku prethodnu godinu, kada su lažno optuženi za silovanje i maltretirani u američkom zatvoru (što je rezultiralo i otkazivanjem nastupa na Belgrade Metal Meeting festivalu), a tek posle par meseci, uz oslobađajuću presudu, pušteni su kući. Srbiju su već posetili u par navrata i svaki put održali fantastičan koncert, a ovo će biti prva prilika da ih čujemo na tehnički zavidnom nivou, jer sa njima, kako navode organizatori koncerta, dolazi kompletna ekipa tehničara, majstora zvuka, rasvete i dva puna kamiona opreme.

Danski death metalci Hatesphere uveliko rade na desetom albumu i ovom prilikom će ekskluzivno, pored starih hitova, predstaviti i nekoliko novih pesama. Poslednje studijsko ostvarenje benda je album The New Hell iz 2015. godine.

Pre Hatesphere, nastupiće i poljski industrial metal bend THY DISEASE koji smo već imali prilike da vidimo u Srbiji i koji takođe ne treba posebno predstavljati.

Karte su dostupne putem servisa Gigstix u pretprodaji u limitiranom izdanju dostupne po ceni od 1000 dinara, dok će redovna pretprodajna cena biti 1600 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 2200 dinara.

Za više informacija pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari