Poljski sastav Vader nastupiće umesto benda Decapitated na prvom Belgrade Metal Meeting festivalu, koji će biti održan 19. januara u beogradskoj Hali sportova!

Nakon što su optuženi za navodno silovanje devojke u svom tour-autobusu na turneji po Americi, Decapitated ekipa se oglasila u javnosti i saopštila da odbacuju sve optužbe, ali i da su zbog pritvora gde se sada nalaze, primorani da otkažu sve naredne koncerte.

To, između ostalog, uključuje i nastup na prvom Belgrade Metal Meeting festivalu koji je najavljen ranije. Šta će se događati sa članovima ovog benda ostaje nam da vidimo, a za beogradski festival već je pronađena zamena, te će nas, pored bendova Kreator, Dagoba i Noctiferia, zabavljati i death metal mašinerija Vader!

– Vader su miljenici domaće publike i bend koji u Srbiji ima jaku bazu posvećenih fanova. Bend i dalje promoviše 13. album The Empire koji je 2016. godine objavljen za Nuclear Blast. Takođe, Vader sledeće godine slavi 25 godina od izlaska albuma The Ultimate Incantation, te će u skladu sa tim srpskoj publici svirati specijalni set – poručuju organizatori i najavljuju mogućnost nastupa još bendova na festivalu.

Podsetimo, ulaznice za festival do 1. oktobra možete pazariti po ceni od 2.600 dinara (parter). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.400 (3.700 za fanpit), a na dan koncerta 4.000 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

(SMP)

Komentari