Svega nekoliko dana nakon što je lider benda Eyesburn Nemanja Kojić Coyote na zvaničnom Facebook profilu objavio da ovaj legendarni srpski reggae metal sastav definitivno prestaje sa radom, situacija se, čini se, u potpunosti preokrenula!

Naime, ne samo da bend ne prestaje sa radom, nego je već zakazan i nastup na Gitarijadi u Zaječaru, dok su sa Facebook profila obrisane sve ranije informacije o razlazu ovog sastava.

Podsetimo, Coyote je na Facebooku napisao da su svi koncerti otkazani, te da bend „definitivno završava sa radom zauvek“.

– Muzika nastavlja da živi i biće zauvek sa vama. Teško je sročiti sva osećanja u jedan post… Bitno je da smo svi iz benda živi i zdravi i da će svako na svoju stranu nastaviti sa svojom muzikom dalje – napisao je pre par dana Coyote.

Koji su razlozi za promenu odluke, u ovom trenutku nije nam poznato. Ono što jeste sigurno (ako je sa ovim bendom danas bilo šta sigurno), je nastup na Gitarijadi u Zaječaru (12. avgust), koji je potvrdio i sam organizator, kao i Eyesburn trojka Coyote, Alek i Laza.

Ostaje da vidimo kako će situacija da se razvija u narednom periodu.

(SMP)

Komentari