Nocturne magazin, jedan od najčitanijih portala u Srbiji koji se bavi gitarskim zvukom, 2. aprila će proslaviti 13. rođendan specijalnim koncertom na kojem će da nastupe bendovi Wolfram, Brigand, Grate i Pop Star, a koji će biti održan u Centru za kulturu Božidarac.

– Nama je izuzetno drago što smo konačno u prilici da javno proslavimo godišnjicu sajta. Nije slučajno što je to baš 13. rođendan. Puno toga lepog je iza nas, a nadamo se da najlepše stvari tek predstoje. Najvažnije je da radimo ono što najviše volimo i nadamo se da ćemo to raditi na našu, a i vašu radost još bar 13 godina. Vidimo se 2. aprila! – rekao je glavni i odgovorni urednik Nocturne magazina Marko Ristić.

Ako se pitate zašto su za rođendanski koncert ovog magazina odabrana baš ova četiri sastava, iz Nocturnea su objasnili da ovi bendovi imaju jednu zajedničku osobinu, a to je kvalitet.

– Sva četiri benda rade autorsku muziku i zaista je svaki za sebe specifičan i jednistven, a opet su svi jako slični i verujemo da ćete svi početkom aprila uživati u svirci koja će da traje skoro četiri sata – navela je Nocturne ekipa.

Ulaznice za ovaj koncert su u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 400 dinara, a SMP ovom prilikom kompletnoj redakciji Nocturne magazina želi srećan rođendan i puno uspeha u budućem radu.

(SMP)

Komentari