SMP vam donosi još jedan pregled aktuelnih singlova i spotova domaćih bendova…

Stoner metal grupa iz Novog Sada, Northern Revival, objavila je spot za pesmu „Heavy Deliver Man“, koja će se naći na predstojećem albumu grupe Life Surviving Tips.

Pesmu je snimio, miksao i masterizovao Aleksandar Bojanić u Positive Family studiju, a spot je snimio i montirao Mihajlo Obrenov (Dreddup). Album će izaći tokom 2016. godine.

Confusia je novi old school death metal projekat na domaćoj sceni, a čine ga dobro poznata imena domaće scene – pevač/gitarista Jovan Dorkin (Instead of a Kill, Magma, Draconic) i bubnjar Saša Milenković, poznat i kao pevač kultnog benda SMF.

Ovaj dvojac je već snimio album koji će uskoro biti objavljen preko FB stranice, a premijerno vam predstavljamo spot za numeru „Deathrow“.

Amor’s Arrows, power metalci iz Sremske Mitrovice, predstavili su debi video i to za numeru „Parallal Lines“, sa albuma Power of the True Endless Love, koji je po glasovima posetilaca našeg portala, proglašen za najbolje domaće metal izdanje 2015. godine. Takođe, pevač Arrowsa, Dalibor Gecy, objavio je demo verziju pesme „My Love“, projekta Söulböund.

Kragujevački thrash metal sastav Deadly Mosh (na slici), ekranizovao je sjajnu numeru „The Haunted“ sa aktuelnog izdanja United By Pain, koji je objavljen za EBM krajem 2014.

Trigger se oglasio novim lyric videom za numeru „Od kostiju i pepela“ sa albuma Vreme čuda. Pesma je prvobitno objavljena kao ekskluzivan radio singl za stanicu Beograd 202, na kojoj je ubrzo glasovima slušalaca proglašena za Hit nedelje da bi potom ušla i u uzak izbor za najbolju pesmu 2015. godine.

Na kraju, nije zgoreg da podsetimo i na aktuelni singl novosadskih melodic death metalaca Sangre Eterna, koji je, povodom decenije rada benda, SMP ekskluzivno objavio kao besplatan download. Pesmu možete da preuzmete OVDE, a ako više preferirate YouTube opciju, poslušajte je u nastavku:

 

(SMP)

Komentari