Novosadski melodeath metalci Sangre Eterna proslavljaju 10 godina postojanja singlom „When Silence Speaks“, kojeg možete ekskluzivno da preuzmete sa našeg portala!

Sangre Eterna, čiji poslednji studijski album Asphyxia između ostalog nosi i titulu najboljeg srpskog metal izdanja u 2012. godini na SMP-u, trenutno nije koncertno aktivan bend, ali kako su nam momci rekli, postoje planovi da se organizuje mini turneja krajem tekuće godine.

– Trenutno smo u procesu komponovanja dugo očekivanog trećeg albuma, nažalost, to će da potraje. U planu imamo još koji singl da izdamo u predstojećem periodu – kažu iz benda.

„When Silence Speaks“ numera snimana je u Srbiji, a traka je izmiksovana i masterizovana u Conkrete studiju u Francuskoj.

Ekipa je iskoristila priliku i da se zahvali svima na višegodišnjoj podršci.

– Veliko hvala ljudima koji su nas podržavali u poslednjih 10 godina, web magazinima, raznim promoterima, nasim fanovima, prijateljima i porodicama – naveli su iz Sangre Eterne, koju danas čine pevač Ilija Stevanović, gitarista Bora Jovanović, basista Davor Menzildžić i bubnjar Miloš Armuš.

SMP vam ekskluzivno donosi novi singl „When Silence Speaks“, a možete da ga preuzmite OVDE (Mp3@320kbps, 11,6 MB).

sangre-eterna-when-silence-speaks

(SMP)

Komentari