Završena je nagradna igra u okviru koje smo podelili jednu ulaznicu za predstojeći koncert legendarnog sastava Machine Head, koji će biti održan 21. septembra u Domu omladine Beograda! Kartu je osvojio – DAMJAN RAKIĆ iz Kruševca!

U saradnji sa organizatorom koncerta, Avalon Produkcijom, tokom proteklih dana organizovali smo akciju u okviru koje smo birali najvećeg Machine Head fana, te nakon što smo pregledali sve pristigle fotografije vezane za pomenutu akciju, redakcija SMP-a jednoglasno je odlučila da kartu poklonimo Damjanu Rakiću iz Kruševca.

Valja ovom prilikom naglasiti da je izbor bio veoma, veoma nezgodan, te da su sve fotke koje smo dobili nedvosmisleno jasno poručivale da je reč o zaista iskrenim fanovima pomenutog američkog sastava. Bilo je tu nekoliko veoma simpatičnih pripadnica lepšeg pola u MH merchandiseu, a imali smo i par tetoviranih momčina, što je verovatno krajnji dokaz posvećenosti nečemu – međutim, iako bismo najsrećniji bili kada bismo svim učesnicima nagradne igre mogli da podelimo po kartu jer je svi i zaslužuju, usaglašenim glasovima došli smo do zaključka da je Damjan ipak izazvao najviše pozitivnih reakcija unutar redakcije, te da je zaslužio da besplatno ide na koncert.

Njegovu fotografiju možete da pogledate ispod, zajedno sa pratećim komentarom koji nam je poslao.

Hvala svima na učešću u ovoj nagradnoj igri, svakako ćemo organizovati slične akcije i u budućnosti!

damjan-rakic

Poštovana redakcijo,

Slika koju vam šaljem je sa krova rezervoara za naftu kapaciteta 20 000 000 litara. Gradilište na kojem se dotišni (rezervoar, a i ja sa njim) nalazi je GNPS-1, Jamalska oblast, Rusija. Poruka u gornjem delu je mala simbolika. Naime, Jamal tj. Ямал, na jeziku ovdašnjih nomadskih žitelja Neneta, znači „kraj sveta“. Da, slažem se da u tekstu pesme „Now We Die“ Flynn kaže „standing at the EDGE of the world“, ali eto, sitne korekcije, čisto kreativnosti radi. Ako ništa drugo, čisto da znate da vas čitamo i na krajnjem severu sveta, jer dalje nema. Odavde je sve južno. 🙂

Damjan Rakić

U nastavku takođe pogledajte i nekoliko fotografija koje su nam se veoma svidele.

Aleksandra Petrović:

aleksandra-petrovic

Željko Ivanović:

zeljko-ivanovic

Miloš Šegrt:

milos-segrt

Danijela Gajinov:

danijela-gajinov

Miloš Milošević:

milos-milosevic

Aleksandar Marković:

aleksandar-markovic

(SMP)

 

Komentari