SMP u saradnji sa Avalon produkcijom organizuje nagradnu igru u okviru koje ćemo da izaberemo najvećeg Machine Head fana, kojeg ćemo potom da nagradimo sa ulaznicom za koncert ovog legendarnog sastava!

Nagradna igra biće poprilično jednostavna – sve što treba da uradite je da nam pošaljete JEDNU fotografiju koja treba da nas ubedi da ste baš vi najveći fan Machine Heada! Može to biti fotka gde ste u majici benda, ili bilo kom drugom merchandise asortimanu, u rasponu od dukseva, kapa, pa do tangi, što bi veći deo redakcije sa zadovoljstvom pozdravio (važna napomena: tange preferiramo na ženskim osobama!).

Dalje, možete nam pokazati i Machine Head tetovažu ako istu posedujete, kolekciju CD-ova, kaseta, ploča, vaše instrumente sa MH nalepnicama… Najkraće rečeno, na fotki treba da ste vi i detalj ili detalji vezani za američki metal satav, koji će da otpraši paklenu svirku 21. septembra u Domu omladine Beograda, i na koju će jedno od vas da ide potpuno besplatno.

Slike možete da nam šaljete do 10. septembra, kada će redakcija SMP-a, nakon internih konsultacija, da proglasi pobednika.

Mejl za vaše fotke je info@serbian-metal.org, a u pismu je potrebno da nam navedete vaše ime i prezime, kontakt broj mobilnog telefona i grad iz kojeg dolazite.

Srećno svima, očekujemo vaše fotografije OD OVOG MOMENTA!

(SMP)

Komentari