David Maxim Micić, talentovani beogradski gitarista, kompozitor i producent, objavio je Eco EP, drugi iz dvodelne serije“Ego & Eco“, koja je započeta EP-em Ego, realizovanim prošlog meseca.

Eco je dostupan za besplatno preslušavanje putem servisa YouTube, dok ga je moguće kupiti na Davidovoj BandCamp stranici po početnoj ceni od 7 dolara.

Na EP-u se nalazi šest pesama: „Universe in a Crayon“, „Satellite (feat. Dan Wieten), „500 Seconds Before Sunset“, „The Flock (feat. Scampi)“, „Voda“ i „Stardust (feat. Miyoki)“, koje se, kao i ranije, kreću kroz ambiental, progressive, ethno, djent, pop pravce, s tom razlikom što je ovoga puta akcenat na nežnijim momentima i atmosferi.

david-maxim-micic-eco

EP je snimljen i finalizovan u Studiju Bilo u Beogradu, a sve poslove oko istog obavio je David. Za artwork je, baš kao i u slučaju EP-a Ego, bila zadužena Aria (She Paints With Blood), dok je lista gostujućih muzičara i ovoga puta impresivna, te su se na istoj našli pevači i pevačice Scampi, Miyoki, Dan Weiten i koleginica iz benda Destiny Potato, Aleksandra Đelmaš, gitaristi Plini i Richard Henshall, te violinista Shravan Sridhar.

Kako vam se sviđa novi EP Davida Maxima Micića?

(SMP)

Komentari