Inđijski stoner metalci Superhammer nastupiće kao specijalni gosti na koncertu doom metal legendi Saint Vitus, koji će biti održan 7. juna u Domu omladine Beograda!

Iskusna ekipa iz Inđije nedavno je predstavila video za pesmu „Diamond Gates“, sa albuma Snakenest, objavljenog prošle godine za Miner Recordings, a sastav takođe očekuje i svirka na domaćem terenu, 29. maja u Inđijskom kulturnom centru, zajedno sa bendovima Forever Storm i Alitor.

Superhammer tabor ne krije oduševljenje zbog ukazane prilike da zasvira sa veteranima doom metal scene.

– Adrenalin-metar nam je zakucao u crveno u momentu kada je obelodanjeno da smo mi ti koji će biti ispred Saint Vitusa! Za muziku kojom se mi bavimo pitanje je da li uopšte i ima bendova koji su značajniji od njih, ako, naravno, izuzmemo Black Sabbath. Ovo je izuzetno velika čast za jedan bend sa ovako skromnim stažom, a istovremeno i pokazatelj da se rad i disciplina ipak isplate, jer činjenica je da smo mi radoholici, da smo uložili puno vremena, novca i truda do sada i nemamo nameru da se zaustavimo. Ovaj nastup će biti veliki boost za nas lično, a ujedno i prilika da se veći broj ljudi upozna sa Superhammerom – rekao nam je basista benda Igor Stanić.

Podsetimo, cena karata je 2.400 dinara u protprodaji (Eventim, Felix shop u Beogradu, Mungos shop u Novom Sadu), dok će na dan koncerta iste koštati 2.800 dinara.

Saint Vitus će, kako smo ranije objavili, na predstojećoj evropskoj turneji udružiti snage sa originalnim pevačem benda Scottom Reagersom.

– Nadamo se da su svi naši fanovi i prijatelji nestrpljivi da se prisete Reagersovog zvuka, jer ćemo na ovoj turneji svirati upravo specijalnu set listu sa posebnim akcentom na Reagers eru Saint Vitusa – rekli su iz benda.

Za sve detaljnije informacije pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari