Doom metal legende Saint Vitus nastupiće 7. juna u Domu omladine Beograda!

Pretprodaja ulaznica počinje 24. marta na svim Eventim prodajnim mestima, a od 27. marta karte će biti nabavljive i u Felixu (Beograd) i Mungosu (Novi Sad). Akcijska cena od 2.000 dinara važiće do 15. aprila, dok je redovna cena u pretprodaji 2.400 dinara. Na dan koncerta za karte će valjati izdvojiti 2.800 dinara.

„Saint Vitus su, bez premca, među najstarijim doom ratnicima na sceni. Jedni su od zaslužnih za stvaranje čitave armije bendova i stilova koji danas haraju scenom i vrlo često su navođeni kao neprikosnovena inspiracija i uzor. Dolazak u Beograd biće vrlo retka prilika da se bend vidi i čuje uživo, tako da, svi doomeri – spremite se za istorijski događaj“, saopštili su organizatori koncerta, agencije MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Saint Vitus će na predstojećoj letnjoj evropskoj turneji udružiti snage sa originalnim pevačem benda Scottom Reagersom.

„Nadamo se da su svi naši fanovi i prijatelji nestrpljivi da se prisete Reagersovog zvuka, jer ćemo na ovoj turneji svirati upravo specijalnu set listu sa posebnim akcentom na Reagers eru Saint Vitusa“ rekli su iz benda.

Organizatori su ostavili mogućnost nastupa i gostujućih bendova. Za sve detaljnije informacije pratite zvanični Facebook event.

(SMP)

Komentari