Tri zanimljiva metal događaja biće održana u aprilu u najvećem gradu Republike Srpske, Banjaluci.

Kao što smo ranije najavili, već u subotu 4. aprila pred banjalučkom publikom će da nastupe bendovi Superhammer, Burning Circle, Tanker, Kymera i Spidfrik, a sve to u okviru Invasion from the East festivala, koji će biti održan u klubu DKC Incel. Biće to prva “Invazija sa istoka” u Banjaluci, inače u organizaciji Miner Recordsa.

Cena ulaznice je 5 KM, a dodatne informacije dostupne su na broj telefona 066 261 968, kao i putem zvaničnog Facebook eventa.

11. april rezervisan je za nastup po mnogima najboljeg srpskog heavy metal sastava današnjice, kragujevačkog Forever Storma. Koncert će biti održan u klubu Crni Bombarder, i biće to prvi nastup Forever Storma u Banjaluci nakon takmičarske svirke u okviru ex YU WOA Metal Battlea koja je održana pre nekoliko godina u danas pokojnom klubu Music Hall.

DKC Incel biće domaćin još jednog metal festivala. Novosadski sastav Northern Revival, dvojac iz Sarajeva – bendovi Essence of Black i Man Down, te domaći sastavi Benefit i My Last Suicide line-up su četvrtog po redu Mr. Metal festivala, koji je najavljen za 17. april.

Početak festa je u 21 čas, a cena ulaznice je 5 KM. Detaljnije na zvaničnom Facebook eventu.

(SMP)

Komentari