Novi humanitarni koncert na kojem će se skupljati sredstva za lečenje teško obolelog Zorana Lalovića Lotketa, pevača Kraljevskog Apartmana, biće održan 10. marta u klubu Danguba u Beogradu.

Kako saznajemo, na koncertu će da nastupe sledeći bendovi i izvođači: Pile (Alisa), Aca Celtic (Orthodox Celts, Despot), Đorđe David i Death Saw, Rockfelleri, Plutonia, WITCH 1, Vrane kamene, MAD RED te Dražen Vega.

Početak koncerta najavljen je za 20 časova.

Podsetimo, Lotke je 2014. godine oboleo od teške bolesti. Odmah je krenuo sa terapijama, a situacija danas nije povoljna, jer su lekovi, koji su potrebni za dalje lečenje, izrazito skupi. Prvi koncert ove vrste održan je 3. marta u klubu Fest u Zemunu.

Zoran Lalović Lotke je producent, vokal i jedan od osnivača beogradske heavy metal grupe Kraljevski Apartman. Rođen je 1949. godine u Beogradu. Pored produciranja albuma i pevanja, Lotke je takođe autor mnogih tekstova pesama Kraljevskog Apartmana: “Gore digni glavu”, “Oprosti mi”, “Jesen”, itd. Njegov način interpretacije, boja glasa i harizma koju poseduje, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sa Kraljevskim Apartmanom do danas je snimio pet studijskih albuma.

(SMP)

Komentari