Bendovi Township Rebellion, Siempre Peligroso i Strah od Džeki Čena nastupiće 21. marta u „Art holu“ u Valjevu, saopštili su organizatori, DA Produkcija.

Township Rebellion (na slici) je jedan od naboljih RATM Tribute bendova u regionu i nema potrebe posebno ga predstavljati valjevskoj publici. Nakon skoro godinu dana, TR ponovo nastupa u rodnom gradu, željan uvek dobre razmene energije sa ljudima koji uvek posećuju njihove koncerte.

Siempre Peligroso je šabački alternativni metal bend koji postoji 0d 2007.godine. Nakon prvog izdanja iz 2009.godine bend je napravio veliki stilski preokret koji publika ima prilike da čuje na novom albumu ’’Razor’’ koji se upravo pojavio pod etiketom izdavačke kuće ’Nocturne Media’.

Strah od Džeki Čena  je grupa iz Gornjeg Milanovca koja kombinuje razne muzičke pravce kao što su rock, blues, funk, punk u svom autorskom radu. Odlični su uživo, te su kao takvi postali pobednici ’’Belgrade Demo Festa’’ 2014. godine.

Karte u pretprodaji po ceni od 200 dinara se mogu nabaviti u lokalima Lady Marian, Gradski Bistro i Jazz-In, dok će na dan koncerta cena karata biti 300 dinara.

(SMP)

Komentari