Pred kraj 2014. i u prvoj polovini januara 2015. godine, nekoliko domaćih bendova objavilo je nove singlove i prigodne video spotove. Pa, da pogledamo šta se tu sve dešava…

Aleksandar Đorđić, nama poznatiji kao Alek Darson, objavio je video za numeru „Sprockets“ sa još uvek aktuelnog EP-a Panopticon, koji su posetioci našeg portala proglasili za najbolje Srpsko izdanje 2013. godine.

Beogradski sastav Aurium, predstavio je prvi singl „A Touch of Art“, sa nadolazećeg albuma Still Life, koji će se tokom 2015. godine pojaviti u izdanju Miner Recordingsa.

Enjoy Sarma se u velikom stilu vratila na scenu, novim albumom Social Disorder, a ekranizovana je numera „Betrayer“.

Black metalci iz benda Svartgren, novi snimak Prazan Grob, koji se očekuje ovih meseci, najavljuju pesmom „Spremna su vešala“.

Novosadska thrash/hardcore furija War Engine, nakon solidnog debi ostvarenja Adrenaline Rush, predstavljaju novi singl/spot „Betrayal“, koji je producirao Gos’n Bandar u Piknik studiju.

Na kraju, pomenimo i njihove sugrađane, black/thrash metalce Wolf’s Hunger, koji su pred kraj 2014. godine objavili singl „Egzekutor“. Novi album ovog benda mnogi očekuju sa nestrpljenjem.

(SMP)

Komentari