Domaći metal bendovi bili su vredni, pa je i u prethodnih par sedmica izašlo nekoliko novih singlova, koje možete preslušati ispod.

Svakako najvažnija vest je da je reaktivirana kovinska Enjoy Sarma u studiju Paradox, gde nakon više od 10 godina priprema treći studijski album koji će nositi naziv Brutal Social Disorder, a za prvi singl predstavljaju numeru „Hypocrite“.

Jedinstveni sastav na našoj sceni i sve popularniji Wolfram iz Novog Sada, nakon dugo vremena, objavio je spot za pesmu „Babel“ sa još uvek neimenovanog albuma koji je zabeležen u novosadskom studiju M.

Senćanski death metalci Ashen Epitaph su ekranizovali numeru „In the Labytinth“ sa još uvek aktuelnog albuma Sunshine Above the Grave, koji je izašao za Miner Recordings.

Alitor, mladi deathrash metal bend iz Inđije uskoro izbacuje album prvenac Eternal Depression za nemačku kuću Witches Brew, a najavljuju ga numerom „Realm of Grief“.

Jedan od retkih domaćih glam rock/metal bendova Filthy Cathouse, snimio je spot u saradnji sa klubom Leila Records and Books i timom Cinelux +, za numeru „Pali Bejbe!“.

I na kraju Frozen Moonlight, melodeath iz Novog Sada, trenutno jedan od najmlađih bendova u Srbiji (prosek godina 16!). Pesmom „Dat Victoria Vires“ najavljuju EP koji će izaći sredinom oktobra!

Produkciju, miks i mastering potpisuje Dejan Ilić (Obscured, Alex Pierce, Hollow my Eyes, Highway).

(SMP)

Komentari