Danilo Nikodinovski (Consecration, Nikola Vranjković bend) nastupiće kao specijalni gost na koncertu holandske dive Anneke van Giersbergen koji će biti održan 9. novembra u Domu omladine Beograda.

Danilo je spiritus movens benda Consecration poslednjih 20-ak godina i jedna od glavnih karika u bendu Nikole Vranjkovića poslednjih 10. U samostalnoj varijanti, pod imenom Amaranth, 2013. godine objavio je i jedan EP za online etiketu SMP Music.

„Danilovo sviranje odlikuju širok i moćan zvuk gitare, a nastup u velikoj sali DOBa biće jedinstvena prilika da se po prvi put oproba u intimnijem, svedenijem nastupu kao solo izvođač. Svaki Danilov nastup je magijski ritual za sebe, a ovaj koncert će predstavljati potpuni skok u nepoznato“, navode organizatori.

Kada je reč o Anneke, podsetimo ovom prilikom na ekskluzivni video-intervju koji je realizovala naša Jadranka Stanić, a koji možete da pogledate ovde. Ulaznice za koncert u prodaji su online, te na svim Tickets.rs prodajnim mestima.

Takođe, pomenimo i da će matični Danilov bend Consecration nastupiti 30. oktobra u klubu Elektropionir u Beogradu. Početak je najavljen za 20h.

(SMP)

Komentari