Šesnaesto izdanje dvodnevnog internacionalnog open-air skupa ekstremne muzike Feelgood, biće održano 5. i 6. avgusta u Somboru (Kabare), najavili su organizatori UG Core.

„Nakon sezone klupskih svirki, manjih i većih okupljanja, nadimljenih jakni, klizavih podova i zalivenih kablova, dolazi nam prava stvar. Dva dana jakog gitarskog zvuka u centru grada sa puno novih gostiju. Kuvamo sve to na poznatoj lokaciji i u nešto ranijem terminu nego do sada. Svi resursi biće uključeni u cimanje i ekipa će sa smeškom tegliti te neophodne terete jer znaju da kada se skupi ekipa, stane vreme i energija zavlada svi će u glas misliti: Neka reže gitara, a samo doboš puca!!!“, navodi se u saopštenju.

U petak će nastupiti Armaroth (Slovenija), Incineration (Grčka), Defiant (Hrvatska), Dishumanity, Atomski Rat i Nezit.

Subota je rezervisana za War-Head (Hrvatska), Lecks Inc. (Francuska), Avoid Humanity (Rumunija), Cornix (Mađarska), Bombarder, Niyazov i Progon.

Nakon pauze od tri godine, drugog dana posle završetka programa biće upriličeno takmičenje u sviranju vazdušne gitare. Pravila su standardna: odaberete pesmu i imate tri minuta da zabavite sebe i prisutne.

Tokom oba festivalska dana biće izložen štand Crucio Inkart gde će te moći da pazarite cegere, grafike i nalepnice a možete i dogovoriti dobru tetovažu uz popuste ukoliko prikažete kartu sa festivala.

16. Feelgood festival održava se uz podršku Grada Sombora i ulaznica po danu košta simboličnih 350 dinara.

Za više informacija zapratite oficijelni event festivala.

Feelgood Festival 2022

(SMP)

Komentari