Heavy metal legende Iron Maiden, kao što je već poznato, nastupiće 24. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni, a danas je počela prodaja ulaznica preko online servisa i na svim prodajnim mestima Tickets.rs. Karte su u prodaji po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

Legacy of the Beast World Tour Maideni su započeli još 2018. godine, ali su, zbog pandemije, mnogi nastupi planirani za prošlu i ovu godinu morali da budu odloženi. Na radost desetina hiljada fanova u Srbiji i regionu, Beograd je jedan od šest evropskih gradova u kojima će kultni sastav nastupiti tokom 2022. godine.

„O kakvom spektaklu je reč i da ovaj koncert svakako ne treba propustiti, svedoče i snimci sa njihovih već održanih koncerata u okviru aktuelne svetske turneje. Šou je do sada videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su jednoglasni da je u pitanju Maidenov najspektakularniji i najekstravagantniji nastup u njihovoj karijeri. U Beogradu će nastupiti po sedmi put, a miljenici beogradske publike su postali još pre 40 godina. Na poslednjem koncertu koji je održan 2014. godine na Kalemegdanu je prisustvovalo više od 20.000 ljudi“, navodi se u saopštenju organizatora.

Cene karata prema kategorijama izgledaju ovako:

Iron Maiden karte

Iron Maiden Tour

(SMP)

Komentari