Kultni heavy metal sastav Iron Maiden nastupiće 24. maja u beogradskoj Štark Areni, u okviru Legacy of the Beast 2022 turneje!

„Šou je već videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su ocenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma Senjutsu“, navodi se u saopštenju organizatora koncerta.

Podsetimo, Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo.

– Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo – rekao je pevač benda Bruce Dickinson.

Iron Maiden koncert

Foto: Iron Maiden / Promo

Menadžer Maidena Rod Smallwood dodao je da će bend napraviti izmene u produkciji i set listi kako bi uključili i pesme sa novog albuma.

– To će turneju Legacy of the Beast učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve „hitove“ i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Hell, bacače plamena, pirotehniku i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Trooper Eddie će imati ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu „svetu“ koji ćemo dočarati – istakao je Smallwood.

Iron Maiden u Beogradu: Ulaznice

Karte će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova preko servisa Tickets.rs. po cenama od 3.900 do 6.900 RSD. Kao i uvek, biće organizovana ekskluzivna pretprodaja za članove fan kluba Iron Maiden.

Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće sastav Lord of the Lost.

Iron Maiden Tour

(SMP)

Komentari