Popularni sastav Five Finger Death Punch nastupiće u Srbiji po prvi put u dosadašnjoj karijeri! Koncert će biti održan 2. jula 2022. na stadionu Tašmajdan u Beogradu. Srpska prestonica je jedini grad u regionu gde će FFDP nastupiti u okviru evropske turneje koja uključuje festivale i arene 19 gradova u 16 zemalja širom kontinenta.

„Brojni fanovi iz Srbije i regiona napokon su dočekali da prisustvuju neverovatnom spektaklu koji FFDP napravi na svakom svom nastupu, jer izvođenje njihovih brojnih hitova uvek prati retko gde viđena pirotehnička predstava. Iako postoje tek nešto više od 15 godina, vrlo brzo su se popeli na sam vrh svetskih top lista, tako da su već sada na drugom mestu najvećih umetnika u hard-rock prostoru, iza Metallice“, navode organizatori, agencija Charm Music.

Aktuelno osmo izdanje benda, album F8, nalazio se na prvom mestu mainstream rock top lista širom sveta – Amerike, Austrije, Australije, Kanade, Finske, Nemačke, Švedske, Švajcarske, Velike Britanije i mnogih drugih zemalja. Na ovom albumu nalaze se neki od njihovih najvećih hitova „Inside Out“, „A Little Bit Off”, „Living The Dream“ i „Darkness Settles In“.

Ulaznice za koncert biće u prodaji od 29. oktobra u 10:00, a mogu se kupiti preko online servisa i na svim prodajnim mestima Tickets.rs po ceni od 3.900 do 5.900 dinara. Specijalni gosti biće naknadno objavljeni.

(SMP)

Komentari