Gavranovi, elitni srpski metal sastav u čijim redovima su članovi bendova The Stone, Quasarborn, Infest i drugih, nakon što je krajem februara prodrmao region debi singlom „Crni Ep: Pjevanija prva“, konačno je objavio novu numeru!

Koliko je bio jak prvi singl, najbolje svedoči da je pesma za kratko vreme pobrala brojne hvalospeve širom regiona, i zabeležila više od 110.000 pregleda na YouTubeu. „Pjevanija druga“ se očekivala sa nestrpljenjem, a priča je nastavljena sličnim žarom – muzika, tekst i spot su podjednako efektni kao i na prvom singlu, a i dalje je tu prepoznatljiva Nefasova lirika (specifična jer je otpevana na arhaičnoj srpsko/crnogorskoj ijekavici), gusle, i pozadinski epski vokali.

Bend je odabrao minimalistički pristup što se tiče informacija o budućim planovima, tako da u ovom trenutku nemamo predstavu kada će se pojaviti „Pjevanija treća“.

Podsetimo, postavu Gavranova čine g. Jovanović (vokali), g. Janković (gusle, gitara, vokali, bas gitara, bubanj), g. Matković (gitara, vokali), g. Sokolović (vokali) te g. Rančić (vokali).

(SMP)

Komentari