Švajcarsko-srpski metal sastav Evolucija nastupiće u okviru evropske turneje sa legendarnim gothic sastavom Paradise Lost.

Evolucija i Paradise LostZa sada su potvrđeni koncerti 7. februara u Kijevu i 8. u Minsku, u koji se vraćaju nakon samo par meseci, kada su binu delili sa još jednim kultnim sastavom, Children of Bodom.

– Atmosfera u bendu je fantastična pred nastup sa Paradise Lost, osećamo se puni energije i jedva čekamo da se predstavimo ukrajinskoj publici, te ponovo družimo sa ekipom u Belorusiji. Lep je osećaj kada smo na istom plakatu sa tako velikim bendom kao što je Paradise Lost – rekao je frontmen Evolucije, Dragiša Marinjes.

Kao najavu predstojećih koncerata, bend je predstavio još jedan koncertni video, ovaj put za pesmu „Metamorphosis“. Za ovu pesmu su se odlučili jer se na koncertima sama izdvojila kao jedna od pesama na koju publika najbolje reaguje.

– Naš „živi“ video za pesmu „Metamorphosis“ je sa nastupa u St. Petersburgu, Moskvi i Minsku.Ova pesma jako dobro prolazi kod publike i malo je drugačija od ostalih pesama, spora, ali energična – rekao je Dragiša.

Pored pomenutih koncerata, bend će u martu da nastupi na headline turneji u Kini. Koncerti su planirani u periodu od 7. do 23. marta, a više informacija biće poznato uskoro.

(SMP)

Komentari