Beogradski sveženski thrash metal sastav Jenner predstavio je novu postavu, i najavio EP The Test of Time, koji će biti objavljen 20. februara 2020. godine za Inferno Records!

Ova informacija nas je obradovala, jer je status benda neko vreme bio nedefinisan, a što smo nedavno i spominjali u recenziji debi albuma još jednog all female metal benda iz Beograda, Nemesis.

„Pošto su mnogi od vas željni nove muzike, ponosno vas obaveštavamo da će naše novo izdanje, EP The Test Of Time biti objavljeno 20. februara 2020. na isti dan kao i naše prethodno izdanje. Naravno, i ovaj put pod okriljem izdavačke kuće Inferno Records! Izuzetno nam je drago što ponovo imamo priliku i čast da sarađujemo sa čovekom kao što je Fabien Pinneteau. Još jedna stvar koja se nije promenila je saradnja sa Lukom Matkovićem i Citadela Sound Production Studiom“, navele su devojke na svom Facebook profilu.

Na EP-u će se naći tri pesme, „Night Without Dawn“, „The Test of Time“ u kojoj gostuje pevač benda Sigma Epsilon Emil Ivošević, te obrada pesme „Young & Proud“, kultnog beogradskog benda Demoniac.

Pored informacija o novom izdanju, Jenner su predstavile i novu postavu, pa će bend od sada da radi kao trio.

„Razgovorom sa našom pevačicom Anđelinom Mitić došli smo do zaključka da više nema te energije i entuzijazma kao što je nekada bilo u bendu… Stoga smo odlučili da posao pevačice nastavi da obavlja Aleksandra! Anđelini želimo sve najbolje u budućnosti! Ovih 6 godina nam je donelo mnoga lepa iskustva i uspomene koje ćemo zauvek pamtiti“, kažu iz benda i dodaju da je u postavu pristigla i nova basistkinja, Katarina Henc.

„Naša dosadašnja basistkinja, Nevena Ilić, se porodila pre oko mesec dana i na svet donela još jednu preslatku devojčicu. Obzirom da trenutno nije u mogućnosti da svira, njen posao će preuzeti Kaća“, istakle su devojke.

Na poziciji bubnjarke, tu je kao i do sada, Marija Dragićević, koja je za vreme snimanja bila na porodiljskom odsustvu, te je bubnjeve u studiju odsvirao Nikola Simonović.

(SMP)

Komentari