Urok, eksperimentalni projekat koji predvodi Milan Rakić (May Result, ex-The Stone, Grom Records), 25. maja u klubu Elektropionir u Beogradu održao je prvi javni performans pod nazivom „Hronologija mrtvih svetova – impuls 1“.

Tom prilikom, snimljen je kompletan audio/video materijal, a sada ga premijerno možete pogledati na SMP-u. Snimatelji su bili Jelena Petrović i Igor Stanić, koji potpisuje i montažu, te audio produkciju. Dodatne video efekte odradio je Vovka Chudinov, zvuk i svetlo Aleksandar Apostolovski, a audio miks Kirill Boyko.

„Hronologija mrtvih svetova oslikava zvučnu viziju univerzalnog procesa početka i kraja. Beskrajna sloboda i neobuzdanost zvuka daju nam neograničene mogućnosti pregleda krajnjih daljina nepoznatoga. Ne očekuj… slušaj!“, kaže Urok.

Podsetićemo i da će se ovaj muzičar po prvi put predstaviti i novosadskoj publici u subotu, 19. oktobra na mini festivalu Taken by Noise, te da će tamo premijerno biti dostupna i audio kaseta sa beogradskog nastupa, kao i limitiran broj majica.

Nakon toga, Urok kreće na novembarsku turneju po Rumuniji sa bendovima Sur Austru i Terminal Prospect.

(SMP)

Komentari