Urok, Plamen Večnosti i Dichotomy Engine nastupiće na festivalu ambijentalne i eksperimentalne muzike Taken by Noise #002, koji će biti održan 19. oktobra u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu.

Početak je najavljen za 21h, a ulaznica košta 200 dinara. Više o izvođačima pročitajte u nastavku.

~ UROK | dark ambient / drone experimental – Novi Sad
Hronologija mrtvih svetova – odjek
Urokov odjek nastavak je prve etape hronologije mrtvih svetova i svoje putovanje nastavlja 19. oktobra. Hronologija mrtvih svetova oslikava autentičnu viziju univerzalnog procesa početka i kraja. Beskrajna sloboda i neobuzdanost zvuka daju nam neograničene mogućnosti pregleda krajnjih daljina nepoznatoga. Nastajanje i nestajanje, prožeto neprestanim zvučnim vrtlogom sveobuhvatne entropije, bez prestanka kovitla poznate i nepoznate svetove, dimenzije i prostore. Naše postojanje, samo treptaj u čitavom poretku univerzalnog postojanja potpuno je ispunjeno zvukom, stvoreno zvukom i zvuk je ono što će ostati nakon nas u svoj svojoj dubini i nedokučivosti. Ne očekuj… slušaj!

~ PLAMEN VEČNOSTI | dark ambient / ritual noise – Zrenjanin/Novi Sad
Plamen Večnosti je muzički projekt umetnika pod pseudonimom Sifr Shraddha nastao 2008. godine. Stvara dark ritual ambient/black noise – spiritualno ambijentalnu muziku, protkanu dubokim ritualnim doživljajem. Nastupa i kreira na svojim ručno pravljenim instrumentima. Plamen Večnosti je mračni katalizator, medijum i crna refleksija nepoznatog.

~ DICHOTOMY ENGINE | ambient drone / noisegaze – Novi Sad
Dichotomy Engine je započeo 2007. kao solo projekt Dražena Đorđevića. Dichotomy Engine stvara muziku koja je različito opisana kao „noisegaze“, „drone“ i „ambijent“, kombinujući atmosferske teksture, elemente eksperimentalne i drone muzike često sa težinom metala i buke. Zvuk Dichotomy Enginea se stalno razvija, istražujući mnoge nove načine snimanja i živih nastupa.

Satnica:

21:00 – OTVARANJE
21:30 – UROK – ambient drone experimental
22:10 – PLAMEN VEČNOSTI – dark ambient / ritual noise
22:50 – DICHOTOMY ENGINE – ambient drone / noisegaze

(SMP)

Komentari