Objavljena je zvanična satnica predstojećeg nastupa Cannibal Corpse i bendova podrške, koji će biti održan 11. juna na Novosadskom sajmu.

Vrata kluba biće otvorena već u 19:00, a prvi na binu će ruski Autopsy Night u 19:30. Istu preuzima Sacramental Blood u 20:30, dok je početak svirke američkih razarača Cannibal Corpse najavljen za 21:45.

Zvanično je potvrđeno da će na gitari sa Cannibalima biti Erik Rutan, legendarni producent i član bendova Hate Eternal i Morbid Angel.

Ulaznice za Cannibal Corpse trenutno koštaju 2.400 dinara (mreže Ticketvision i Gigstix). Na dan koncerta, cena karte iznosiće 2.800 dinara. Specijalne štampane oldschool ulaznice dostupne su u šopovima Mungos i Felix.

Vodimo vas na MetalDays Festival

Ako posedujete ulaznicu za ovaj koncert možete učestvovati u nagradnoj igri koja se trenutno odvija na našoj Facebook stranici i osvojiti ulaznice za MetalDays fest u Sloveniji. Neki od bendova koji sviraju ove godine na jednom od najboljih evropskih metal festivala su Dimmu Borgir, Arch Enemy, Dream Theater, Finntroll, Soilwork, Tarja, Demons & Wizards, Decapitated i dr.

(SMP)

Komentari