Kuršumlijski thrash/death metal sastav Twisted Tales objavio je posle sedmogodišnje pauze album Bringer of Woe, drugi u dosadašnjoj karijeri.

Twisted Tales - Bringer of WoeAlbum je dostupan za besplatno preuzimanje na sajtu benda u mp3 i WAV formatu.

Bringer of Woe snimljen je i miksan u Twisted studiju u Kuršumliji, a kako kažu iz benda, očekuje nas old school thrash/death metal.

„Hteli smo da napravimo siroviji, agresivniji album sa prirodnijim zvukom i odgovarajućom produkcijom. Tokom komponovanja pesama dosta se eksperimentisalo različitim motivima, delom tipičnim za sam pravac, delom više prirodnim za klasičan heavy metal, a ima i puno egzotičnih motiva, tako da slušaoce očekuje, nadamo se, prijatno iznenađenje“, naveli su iz benda.

Twisted Tales – Bringer of Woe spisak pesama:

1. Snake Eyes
2. Bringer of Woe
3. Bittersweet Sorrow
4. Father
5. Slow Down (Hate Song)
6. Open Eyes and See…
7. Hellfire
8. Human
9. Sheol
10. Trapped Under
11. Misanthropia
12. Before I Go to Hell and Burn

Twisted Tales je oformljen 2004. godine u Kuršumliji kao melodic death metal bend. Nakon snimanja prvog dema Behind the Gates of Eternity, prestaju sa radom, da bi se ponovo okupili 2009. i nastavili rad kao thrash/death metal bend. 2012. izdaju prvi album We Shall be Heard. Novi album je aprila meseca 2019. najavljen singlom „Bittersweet Sorrow“ koji možete poslušati ispod.

Postavu benda čine pevač i gitarista Ljubiša Đorđević, gitarista Miša Milovanović, basista Stevan Dinić i bubnjar Nemanja Velicki.

(SMP)

Komentari