Najatraktivniji festival srpskog undergrounda biće održan 12. i 13. aprila u Novom Sadu, a nakon najave specijalnih gostiju Sarcasm, organizatori otkrivaju još četiri od ukupno 16 bendova koji će se bez prekida smenjivati na dve festivalske bine.

Brigand – predstavnici penčevačkog podzemlja po prvi put će se predstaviti publici FSPa i sa svima podeliti svoj upečatljivi alternativni zvuk prožet mnoštvom uticaja od sludge-dooma do noise, pa i metala.

Riverroth – najaktivniji podmladak novosadske thrash/black metal scene, takođe prvi put nastupaju na FSPu i sa sobom donose svežu energiju i pozitivno ludilo najnovijih stanovnika domaćeg podzemlja.

Tri Kapljice – novosadski ženski punk/rock sastav koji je postao sinonim za odličan koncertni performans prepun energije, dinamike i direktnog stava i prvi put će nastupiti na FSPu.

Otvoreni Prelom – senćanski anarho core-punkeri će po prvi put zatresti temelje FSPa i preneti svoje beskompromisne stavove.

Ulaznice za predstojeći festival biće u prodaji od 4. marta putem Gigstix kao i Ticketvision prodajne mreže, po ceni od samo 500 dinara.

Peti Festival srpskog podzemlja biće održan u hali 6 Novosadskog sajma i delom je podržan od strane SKCNS kao i EPK.

Pratite zvanični sajt za aktuelne informacije o festivalu.

(SMP)

Komentari