Dave Ellefson, čuveni basista sastava Megadeth (takođe, vlasnik kuće EMP kao i brenda kafe Ellefson Coffee) početkom marta kreće na specijalnu evropsku „storytelling“ turneju pod nazivom Basstory. U pitanju su koncerti koji će kombinovati radionice, zajedno sa solo nastupima (sa pratećim bendom) i pričama iz njegovog uzbudljivog života. Turneja će takođe sadržati VIP meet and greet, specijalni merch i sl.

Prvi u nizu datuma je koncert u klubu Pitcher u Dizeldorfu (Nemačka) 6. marta gde će bend podrške biti naš beogradski sastav Void Inn.

– Megadeth nam je svima omiljeni bend i ako bismo mogli da biramo sa kim da delimo binu David bi sigurno bio na samom vrhu liste. Ovo je za nas velika čast, a samim tim i odgovornost, jer nam je cilj da predstavimo Srbiju u najboljem mogućem svetlu – kaže za SMP pevačica Jelena Vujanović

Bend Void Inn su 2010. oformili Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejović (gitara) koji su u to vreme završavali studije u prestižnoj školi Musicians Institute u Holivudu. Nakon promotivnog demo snimka, samostalno su 2016. godine objavili EP I Can Hope. Trenutno rade na novom materijalu koji će se zvati End This Game a čiji se izlazak očekuje ove godine.

Dave Ellefson

(SMP)

Komentari