Jedini Iron Maiden Real Tribute bend na ovim prostorima, Rainmaker, nastupiće 19. maja u beogradskom klubu Božidarac. Koncert će, prema najavama, biti profesionalno snimljen, a na repertoaru benda pronaći će se numere sa „Maiden England World Tour 2012“.

„Okupljeni oko velike ljubavi prema bendu Iron Maiden svi se možemo složiti oko jednog – Maiden England je jedan od najboljih (po mišljenju mnogih i najbolji) koncert koji je Iron Maiden u svojoj veličanstvenoj i bogatoj istoriji poklonio svojim fanovima. To su i sami Maideni potvrdili, i to 2 puta – prvi put 1988. godine i drugi put 2012. godine. Pošto je Rainmaker već jednom radio ‘Tour ’88’, ovog puta su odlučni da treba uraditi i drugi deo – ‘Maiden England World Tour 2012’ i zaokružiti čeličnu priču“, navodi se u saopštenju koje smo dobili.

Rainmaker, po prvi put, planira i profesionalno snimanje svog koncerta.

– Kao i uvek, obećavamo nezaboravan provod, puno tvrdog zvuka, „real live“ doživljaja, pregršt konfeta, hladnog piva… i naravno SCREAM FOR MEEEEEEEEEEE BELGRADEEEEEE… – rekao je Željko, frontmen Rainmakera.

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 300 (Music Shop Felix), a na dan koncerta 400 dinara.

(SMP)

Komentari