S obzirom da su decembarsku turneju 2017. pomerili za jun ove godine, Scorpionsi su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže 10.juna na velikom spektaklu kojeg pripremaju u Štark Areni!

Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe Motorhead.

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, Scorpionsi imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju – od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Fanovi će imati priliku da u srpskoj prestonici čuju najveće hitove Scorpionsa – od „Still Loving You“ i „Wind of Change“, do „Rock You Like a Hurricane“ i „Tease Me, Please Me“.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na Starkarena.co.rs,  dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama, saopštili su organizatori koncerta.

(SMP)

Komentari